VINURILE THESAURUS

Colectia Amurg

Pamant drag, binecuvantat de natura, de mii de ani.

Atunci cand Soarele mangaie si innobileaza boabele de struguri, vinul rezultat este un dar al naturii.

Legenda spune ca Silagiul a fost infiintat de unul din cavalerii Domnului. Bisericuta din deal a devenit un simbol al Silagiului si reprezinta legatura oamenilor cu Divinitatea.
In vinurile Amurg s-au adunat elementele naturii si ale vietii. Apa, Soarele si Pamantul, acest tezaur al naturii, intr-o combinatie care sa incante simturile si sa trezeasca emotii.
Bucurati-va de vinurile Amurg, in serile calde de vara dar si in serile reci, dar fascinante ale iernii.

VINURILE THESAURUS

CABERNET SAUVIGNON

Acest soi de vita de vie sta la baza legendarelor vinuri de Bordeaux. Legenda a ajuns si in Dealurile Banatului, unde Cabernet Sauvignon se bucura  de pamanturile binecuvantate din zona Recasului, locul in care este zamislit, de ploaia care il ajuta sa creasca si de soarele, a carui raze ii dezmiarda boabele. Aceste daruri ale naturii, formeaza impreuna un tezaur, care face ca bogatia strugurilor sa fie pastrata pana in sticla de vin.

VINURILE THESAURUS

SAUVIGNON BLANC

„Singurele minuni apartin naturii. Torni in vie apa si iese vin”, spunea Vasile Ghica, un mare scriitor român de aforisme. Si radacinile soiului de origine franceza Sauvignon Blanc, din Dealurilor Banatului sunt frumuseti ale naturii, care atunci cand au parte de ploi si de raze de soare binecuvantate  dau fiinta unui vin delicat si aromatic, care la randul sau este un miracol al naturii.

 

VINURILE THESAURUS

PINOT NOIR

Buchetul complex de nuante de lemn vechi, pamant si arome cu note discrete, fructate, picante si totodata delicate ale acestui vin nobil o sa incante simturile,  o sa trezeasca emotiile si o sa creeze o legatura puternica intre  cei care il degusta si natura, deoarece pamantul binecuvantat din Dealurile Banatului, lumina soarelui si clima potrivita sunt cele care ii ofera acestui soi de vita de vie resursele necesare pentru ca rezultatul final sa fie un dar al naturii.

VINURILE THESAURUS

UPGRAPE

Când gustul devine pasiune, iar pasiunea se transformă într-o continuă căutare a gustului desăvârșit, rezultatul este un vin aparte. Un vin care te poartă într-un vârtej de note de tabac, arome intense de fructe roșii coapte, nuanțe de ciocolată neagră și tonuri pământoase. Un adevărat “upgrade” al simțurilor.

VINURILE THESAURUS

MERLOT

Cineva spunea „Wine is the earth’s answer to the sun”. Acest dar al naturii, un vin de o culoare rosie-rubinie intensa si cu un gust caracteristic de fructe este raspunsul  pamanturilor binecuvantate ale Dealurilor Banatului catre soare, raspuns trimis prin Merlot, un soi de struguri rosii de origine franceza.

VINURILE THESAURUS

MUSCAT OTTONEL

Apa si pamanturile binecuvantate ale Dealurilor Banatului, buchetul consistent de fructe mature cu nuante de miere, citrice, flori de primavara si trandafir si culoarea spicului de grau cu note aurii, toate aceste elemente  fac legatura oamenilor cu elementele naturii si ale vietii prin unul dintre cele mai vechi soiuri de vita de vie din lume, Muscat Ottonel.

VINURILE THESAURUS

FETEASCA NEAGRA

Feteasca Neagra, un soi romanesc de struguri cu ciorchini care au o forma conica si o culoare negru violaceu, face parte din colectia de vinuri ce devin mai bogate si mai fine odata cu imbatranirea. Acest vin rosu care se preteaza invechirii si care are o textura catifelata se gaseste si in gama Amurg de la Thesaurus.