VINURILE THESAURUS

Thesaurus Reserve

Colectia Thesaurus Reserve este colectia de suflet de la Thesaurus.

Din radacinile Dealurilor Silagiului, se naste un vin unic care, odata degustat, creaza o legatura pe viata.

Thesaurus Reserve este rar. Pentru ca exigentele si pasiunea pentru un vin perfect, ne face sa selectam doar cei mai buni ani si cele mai bune recolte pentru Reserve.
Uneori o sa fie de negasit, dar merita cautat. Pentru ca reprezinta tot ce este mai bun la noi, la Thesaurus. Si este vinul care creeaza o legatura stransa cu cel care il bea, o legatura care dainuie in timp, esenta fericirii si a bucuriei de a trai.

VINURILE THESAURUS

FETEASCA NEAGRA

 Un soi vechi de struguri din Romania, din care se produce un vin cu totul deosebit, al carui gust catifelat de prune uscate sau visine confiate, textura catifelata,  tonurile lemnoase si tentele rubinii il transforma intr-o comoara, ceea ce il face sa se afle printre vinurile unice ale gamei de suflet Thesaurus Reserve.

VINURILE THESAURUS

RESERVE SAUVIGNON BLANC

Se spune ca vinul este o imbratisare intr-un pahar. Acest soi de struguri de origine franceza, Sauvignon Blanc a imbratisat cu radacinile sale pamanturile Dealurilor Silagiului, creand cu acestea o legatura vesnica. Din aceste radacini iese un vin unic, de culoarea aurului, un vin in care se simte cunoasterea, care si-a castigat numele de Thesaurus, si cu al carui gust va imbratisa inimile celor care il beau.

VINURILE THESAURUS

RESERVE MERLOT

Povestea sa a inceput aproximativ in anul 1800, in Bordeaux, Franta, devenind unul dintre cele mai raspandite si populare soiuri. Un soi de struguri rosii, a caror culoare reflecta puterea si rezistenta atat la temperaturi joase, cat si la seceta, iar rezultatul este intotdeauna un tezaur al naturii, un vin tandru si catifelat, care isi merita locul in colectia Reserve si ale carui nuante de cirese si ierburi aromate iti va ramane in minte pe vecie.

VINURILE THESAURUS

RESERVE MUSCAT OTTONEL

“Wine brings to light the hidden secrets of the soul”, spunea odata un poet roman. Aroma strugurilor, care se gaseste in pielita si in miezul boabelor, va face din Muscat Ottonel,  un vin demn de numele Reserve, un vin de culoarea aurului, un vin delicat si intens, care va scoate la lumina atat secretele din sufletele celor care il degusta, cat si fericirea si bucuria de a trai.

VINURILE THESAURUS

RESERVE PINOT NOIR

André Tchelistcheff,  unul dintre cei mai remarcabili vinificatori al secolului XX, spunea “The Devil made Pinot Noir”, acest soi fiind unul dintre cele mai dificile soiuri de crescut și de întreținut, însă și unul dintre cele mai bune soiuri de struguri negri pentru producerea vinului roșu, soi care rodeste si in Dealurile Silagiului si din care se naste un vin rar, parfumat, care si-a castigat un loc important la Thesaurus prin eleganta si finetea sa. 

VINURILE THESAURUS

RESERVE RIESLING ITALIAN

Stand la originea celor mai celebre vinuri albe germane si asiatice, soiul de struguri albi, Riesling Italian, este considerat regele vinurilor albe seci, rege care a strabatut pamanturile pana a ajuns si pe meleagurile Dealurilor Silagiului, loc in care a dat viata unui vin sobru, inconfundabil, de o culoare galbena cu tenta verzuie, care dezvolta un buchet amplu de arome, fapt ce-l recomanda pentru colectia Reserve. 

VINURILE THESAURUS

RESERVE CABERNET SAUVIGNON 2016


Din soiul de struguri vechi francezi, Cabernet Sauvignon, a prins viaţă această comoară a viţei de vie, un vin îndrăzneţ, de o culoare intensă, care îmbină nobleţea acestui soi cu nuanţele sale de vanilie, ciocolată şi coacăze negre, un vin pe care merită să îl trăieşti, să îi cunoşti povestea. O poveste a unui an de graţie, care a însufleţit strugurii din Dealurile Silagiului în fiecare zi, până când esenţa lor a ajuns în această sticlă, care-i permite vinului să-şi păstreze notele unice într-un mod graţios.

Traieste noi experiente Cabernet Sauvignon prin acest vin Thesaurus Reserve!

VINURILE THESAURUS

RESERVE CABERNET SAUVIGNON & MERLOT & SYRAH 2015

Un cupaj special, cu o eleganta si o longevitate fenomenala, cum il apreciaza marii experti oenologi, Thesaurus Reserve 2015 este un cadou pentru sine, dar si pentru companiile placute.
Culoarea intensa, savoarea si nobletea Cabernet Sauvignon, combinate cu echilibrul si aromele Merlotului si aliniate de buchetul floral ce aminteste de fructele negre de padure ale Syrah-ului transforma acest vin intr-o adevarata experienta, intr-o calatorie a simturilor si a emotiilor pana in cele mai vechi timpuri si inapoi in pahar.

Descoperiti Thesaurus Reserve 2015.