VINURILE THESAURUS

Colectia Amurg

Pamant drag, binecuvantat de natura, de mii de ani.

Atunci cand Soarele mangaie si innobileaza boabele de struguri, vinul rezultat este un dar al naturii.

Legenda spune ca Silagiul a fost infiintat de unul din cavalerii Domnului. Bisericuta din deal a devenit un simbol al Silagiului si reprezinta legatura oamenilor cu Divinitatea.
In vinurile Amurg s-au adunat elementele naturii si ale vietii. Apa, Soarele si Pamantul, acest tezaur al naturii, intr-o combinatie care sa incante simturile si sa trezeasca emotii.
Bucurati-va de vinurile Amurg, in serile calde de vara dar si in serile reci, dar fascinante ale iernii.

VINURILE THESAURUS

Cabernet Sauvignon

Vinul este conceput pentru a fi un vin roșu proaspăt, cu arome de fructe de pădure roșii și negre, cu taninuri structurate care lasă senzația unei arome puternice. Nu trebuie confundat cu Amadoc Cabernet Sauvignon, care este ușor și mai elegant.
Strugurii provin din podgoria Thesaurus și este ultimul soi intrat în cramă.
Strugurii au fermentat în rezervoare de fermentație din oțel inoxidabil, iar sucurile au fost pompate de 3 ori pe zi peste cojile strugurilor pentru a extrage culoarea și taninurile dorite. De îndată de vinul a fermentat pe coji, acesta a fost îndepărtat și s-au presat cojile, având loc fermentația malolactică în rezervorul de oțel inoxidabil.
Înainte ca vinul să fie îmbuteliat, acesta se filtrează și se transferă într-un rezervor de oțel inoxidabil timp de 8-10 luni, după care se transferă în butoaie mai vechi de stejar românesc pentru o perioadă de 6-8 luni.