VINURILE THESAURUS

Colectia Amadoc

Vinul a fost inspiratia oamenilor din timpuri de demult.

Vinurile Amadoc reprezinta inspiratia omului modern si opera specialistilor de la Thesaurus.

Amadoc I a fost unul din marii regi ai dacilor, insemnatatea cuvantului „amado” provenind din latina si inseamnand „God’s love”, dragostea Zeilor.
Vinul Amadoc este un vin cu personalitate, cu un caracter aparte, puternic dar uneori delicat, un vin care isi lasa amprenta cand este degustat, vin creat pentru cei care iubesc viata si se bucura de darurile pe care natura le-a creat oamenilor, dar si pentru cei care, prin influenta pozitiva a lor, ii inspira pe ceilalti.

VINURILE THESAURUS

MUSCAT OTTONEL

„Vinul aduce la lumina cele mai ascunse secrete ale sufletului”, spunea Horatiu acum mai bine de 2000 de ani.
Aroma care se gaseste in pielita si miezul boabelor, transforma strugurii Muscat Ottonel in acest vin aromat, de culoarea briliantului, cu miros de flori de soc si trandafiri, un vin in care iti descoperi sinele.

VINURILE THESAURUS

PINOT NOIR

Soiul tuturor timpurilor, un soi nobil, din care se producea vin inca de la inceputul veacurilor, din vremurile cand Amadoc era rege, ne daruieste acest vin care se naste in Dealurile Silagiului. Un vin al carui buchet complex de arome de zmeura, note de tabac si miros de cirese coapte il fac sa fie ferm, dar delicat si potrivit cu bucataria clasica franceza.
O comoara intr-un pahar, desavarsita de Thesaurus

VINURILE THESAURUS

SAUVIGNON BLANC

Se spune ca vinul este o imbratisare intr-un pahar. Sauvignon Blanc a imbratisat cu radacinile sale pamanturile Dealurilor Silagiului, creand cu acestea o legatura vesnica. Din aceste radacini se naste un vin unic, de culoarea aurului, cu arome de citrice, al carui gust va imbratisa inimile celor care il beau. O masa usoara sau mediteraneana este insotita intotdeauna de un Amadoc Sauvignon Blanc.

VINURILE THESAURUS

CABERNET SAUVIGNON

„God made Cabernet Sauvignon”, spunea André Tchelistchef, unul dintre cei mai influenti oenologi din lume. La Thesaurus, aceasta comoara a Divinitatii este transformata de oameni dragi in acest vin intens colorat, ale carui arome de stafida neagra, ierburi aromate sau stejar iti vor ramane intiparite mult timp in minte, fiind companionul perfect al unei mese bogate dupa un aperitiv de branzeturi aspre.

VINURILE THESAURUS

RIESLING ITALIAN

Regele soiurilor de vin alb sec, Riesling Italian, dă viață acestui vin nobil, ușor, dar extravagant, inconfundabil, de o culoare galbenă cu tentă verzuie, a cărui buchet amplu de arome plăcute de flori de câmp, fân proaspăt cosit și gustul mineral îți vor cuceri inima.